Onze praktijk

Fysiotherapie ’t Raadhuis is een moderne praktijk voor fysio- en manuele therapie. Sinds 2013 maakt de praktijk deel uit van Gezondheidscentrum ’t Raadhuis in Meerlo. Binnen dit centrum werken we nauw samen met Huisartsenpraktijk Meerlo en Gezondheidsstudio Just be Fit. Onze praktijk beschikt over 4 behandelkamers en een ruime oefenzaal.  Michel Minkenberg is de eigenaar van de praktijk.

Toegankelijk en laagdrempelig

“Wat denk jij dat er aan de hand is?”
Een vraag die ons vaak gesteld wordt. In onze ogen is fysiotherapie meer dan alleen het behandelen van je klacht. Goed onderzoek en een gedegen advies vinden we net zo belangrijk. Bespreek je klacht gerust met ons, we denken graag met je mee om tot de beste oplossing te komen. Afhankelijk van je klacht kunnen we starten met behandelen, maar het kan ook zijn dat we je doorsturen voor verder onderzoek of juist een rustperiode adviseren.

Snel terecht

Door een efficiënte planning, ruime openingstijden en goede telefonische bereikbaarheid houden we de wachttijd minimaal. Doorgaans heb je binnen 3 werkdagen een afspraak bij één van onze therapeuten. Rudy en Linda helpen je hier graag bij.

Professioneel, bekwaam en betrokken

Ons team bestaat uit 6 gedreven therapeuten. Regelmatig volgen we opleidingen en cursussen om onze kennis te verbreden en up to date te houden. Zo kunnen we jou op een professionele manier begeleiden. Elke therapeut heeft zijn of haar eigen specialisaties. Daarnaast werken we samen met fysiotherapiepraktijken in de omgeving en andere specialismen binnen ons netwerk.

Gemoedelijke sfeer

Plezier en enthousiasme zijn een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We kijken naar kansen en mogelijkheden en creëren zo een goede basis voor herstel. Onze manier van samenwerken met jou en als team zorgt voor een ongedwongen sfeer.

Er is ruimte voor een lach, een traan en een luisterend oor. We zijn geïnteresseerd in jou als persoon en streven naar een open, eerlijke en gelijkwaardige communicatie. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop.

privacyverklaring website door aandachttrekkers