Hardlopen

Afspraak maken

Heb je pijnklachten tijdens het hardlopen of wil je beginnen met hardlopen? Onze sportfysiotherapeut Michel is gespecialiseerd in hardloopblessures.

Hardlopen kan leiden tot klachten in de rug, heup, knie of enkel/voet. De meest voorkomende klachten zijn; achillespeesblessure, lopersknie, shin splint, enkelblessure, kniepeesklachten, hamstringblessure, hielspoor, zweepslag, heupklachten, stressfractuur.
Als je een blessure hebt opgelopen, kijkt hij samen met jou naar de oorzaak van deze blessure. Hij onderzoekt je trainingsschema, looptechniek en materiaal. Het vinden en oplossen van de oorzaak van jouw blessure is zijn specialisme. Samen met Michel werk je aan een herstel zonder klachten.

Ben je net begonnen met hardlopen en vraag je je af hoe je dit het beste kunt opbouwen om blessures te voorkomen? Een individuele aanpak is erg belangrijk omdat elke loper anders is. Michel kan je helpen bij het opstellen van een persoonlijk hardloopschema en het analyseren van jouw looptechniek. Veel blessures ontstaan namelijk door een verkeerde looptechniek.

Wij bieden bij blessures een alternatief hardloop- of conditieschema aan om jouw conditie op peil te houden zonder jouw blessure te verergeren. Een persoonlijk hardloopschema kan blessures voorkomen en jouw plezier in het hardlopen behouden. Michel zorgt voor de juiste begeleiding en behandeling. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw pijn bij het hardlopen te verminderen.

privacyverklaring website door aandachttrekkers