Michel Minkenberg MSc

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

Over mij

Met veel plezier en enthousiasme werk ik sinds 1999 als fysiotherapeut. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende particuliere praktijken in Nederland en Duitsland.
Sinds 1 april 2017 was ik, samen met René van der Logt, mede-eigenaar van Fysiotherapie ’t Raadhuis. Vanaf april 2023, heb ik het stokje volledig overgenomen en ben ik de trotse eigenaar van deze praktijk. Mijn expertise ligt op het gebied van sportfysiotherapie, waarin ik in 2021 mijn Master of Science (MSc) heb behaald. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in fysiotherapie en begeleiding bij chronische aandoeningen (waaronder COPD en Diabetes Mellitus Type II of suikerziekte), echografie, valpreventie en valtraining, fysiofitness, medical taping, arbeidsfysiotherapie, hardlopen en judo.

Naast mijn werk als (sport)fysiotherapeut ben ik een actief sporter. Ik doe aan hardlopen, judo en wielrennen. De energie die ik hierbij opdoe en de passie voor mijn vak gebruik ik om samen met jou aan de slag te gaan om jouw klacht(en) te lijf te gaan!

BIG: 19050336704
Aangesloten bij Schoudernetwerk Zuid-Oost Nederland

privacyverklaring website door aandachttrekkers