Jennie de Groot

“De juiste oefening, ademhaling en ontspanning zijn een medicijn.”

Over mij

Met veel plezier ben ik sinds 1987 werkzaam als fysiotherapeut in verschillende landen. Sinds 2011 werk ik in Meerlo. Ik vind het fascinerend hoe we onszelf, met ondersteuning van fysiotherapie, weer fit kunnen krijgen en houden.

Patiënten kunnen met uiteenlopende klachten bij mij terecht. In de behandelingen combineer ik technieken die op dat moment het beste bij de patiënt passen om zo snel mogelijk weer fit te worden: oefeningen, training, massage, manuele technieken en mobilisaties. Ik vind het mooi om te zien hoe gerichte oefeningen en goede ademhaling kunnen bijdragen aan een goed herstel. Het geeft de patiënt de mogelijkheid om zelf zijn of haar gezondheid te onderhouden.

Ik woon met veel plezier in Velden en hou van de Limburgse natuur. Ik wandel en reis graag, de bergen trekken mij erg aan. Ook ben ik graag in mijn tuintje. Naast mijn werk als fysiotherapeut heb ik een praktijk voor acupunctuur en integrale yoga. Deze verschillende beroepen zijn mijn passie en vullen elkaar goed aan.

BIG: 79033721704
Chronisch ZorgNet therapeut met specialisatie Corona

privacyverklaring website door aandachttrekkers