Femke Beurskens

Over mij

In juni 2021 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Hierna heb ik tijdelijk in Grave en in Wanssum gewerkt. Vanaf 1 september ben ik te vinden in de praktijk in Meerlo!

Tijdens de opleiding heb ik me verdiept in de wetenschappelijke achtergrond van fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie. Tevens heb ik een aanvullende cursus over COPD en astma gevolgd. Ik heb er zin in om me tijdens mijn verdere loopbaan steeds verder te ontwikkelen als professional binnen mijn interessegebieden.

Met veel enthousiasme help ik patiënten om realistische doelen te stellen en op zoek te gaan naar een oplossing voor de lange termijn!

Ik kom zelf uit Broekhuizen, waar ik nu woon met mijn ouders en broer(tje)s. In mijn vrije tijd heb ik altijd fanatiek gevolleybald (tot mijn knieblessure) en nu ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden. Ook vind ik het leuk om af en toe te wandelen, skeeleren of een rondje te fietsen op de racefiets. Naast sporten houd ik erg van gezelligheid en speel ik graag spelletjes.

BIG: 69929629404

privacyverklaring website door aandachttrekkers